Johan Staël von Holstein


Johan, ursäkta… men du är en jävla tomte!
Eller du menar verkligen det du säger när du kräker ur dig “Men socialism är inte fint och gulligt utan en ideologi som har skapat bland de värsta folkmorden på vår jord, så jag tycker det ska finnas gränser för hur långt vänsterut man ska få vara.

???

Seriöst, gosse. Ska du framstå som en människa med någon som helst kunskap om hur verkligheten funkar – och inte som en dampskadad ADHD-unge (med all respekt för dessa, jämförelsen känns bitvis väldigt orättvis) – så får du väl ändå grunda dina uttalanden i någon som helst verklighet.
Det jag reagerar på är egentligen inte biten om folkmord (där kapitalismen är en ideologi – ja ideologi! – som är minst lika illa) utan den lilla oemotsagda passusen om att det “ska finnas gränser för hur långt vänsterut man ska få vara“! Ok Johan!?

VAD FAN SÄGER DU, MÄNNISKA!?

Kan du inte bara dra på dig brunskjortan, ridbyxorna och de knähöga stövlarna så vi får se var du egentligen står? På riktigt, lixom? Om du på fullt allvar tycker att konsten ska “make sense” (sic!) är det verkligen inte mycket som skiljer dig från galningarna som tar sig in på konsthallar och river ner konst de finner misshaglig.


Det sköna är väl samtidigt att vi får bevis för att tomten finns. Faktum är att han inte bara finns, utan även driver en blogg! En blogg vars titel ger ungefär lika dåliga vibbar som det gamla klassiska “mein kampf“. Nej Johan, om vi ska mäta sanning i pengar så är din version av den sannerligen inte värd många korvören.




    Leave a comment